Monday, September 26, 2011

Act of God Grounds Holiday Makers

22 Januari, Hotelseye.com (http://www.hotelseye.com/), lanceert Global Travel Portal twee bestemming specifieke websites de aanwezigheid in Europa te versterken. Twee bestemming specifieke websites lancering vandaag gericht op de steden Rome en Parijs. In het midden van December 2003 lanceerde Hotelseye.com de eerste bestemming specifieke website gericht op de top Europa-reizen en bestemming bij bedrijfsreizen London; LondonHotelseye.com (http://www.londonhotelseye.com/).

Hotelseye.com is de verkoop hotels in over 2000 reizen en zakelijke bestemmingen wereldwijd. Momenteel exploiteert Hotelseye.com bestemming specifieke websites voor top U.S. reizen bestemmingen.

Orlando http://www.orlandohotelseye.com/
Washington DC http://www.washingtondchotelseye.com/
New York http://www.newyorkhotelseye.com/
Los Angeles http://www.losangeleshotelseye.com/
San Francisco http://www.sanfranciscohotelseye.com/
San Diego http://www.sandiegohotelseye.com/

ParisHotelseye.com (http://www.parishotelseye.com/)

op ParisHotelseye.com (http://www.parishotelseye.com/) vindt u een brede selectie Parijs hotels in rechteroever, Left Bank, Orly Airport, Charles de Gaulle, Euro Disney, grotere Parijs, Downtown en andere omliggende gebieden. Niet alleen hotels, reizigers kunnen boeken van vluchten en autohuur op ParisHotelseye.com, waardoor de website one-stop shop voor bezoekers naar Parijs.

RomeHotelseye.com (http://www.romehotelseye.com/)

Hotelseye.com is gericht op het one-stop Travel Guide naar Rome om RomeHotelseye.com. RomeHotelseye.com (http://www.romehotelseye.com/) biedt online reserveringen voor hotels, vluchten, autohuur en vakantie verhuur. Niet alleen dat, Rome bestemming Guide op RomeHotelseye.com maakt het makkelijker voor bezoekers om te zijn van plan hun reizen.

maken reserveringen op de websites van Hotelseye.com is gemakkelijk en in slechts een paar stappen bezoekers hun reserveringen veilig online kunnen maken. Het is veilig om creditcards op Hotelseye.com websites. Hotelseye.com websites gebruiken om veiligheid te garanderen, een veilige commerce server, die de credit cardnummer codeert en codeert het in een niet-bruikbare vorm.

Hotelseye.com is een partnerschap aangegaan met tophotel groothandels en leveranciers van reizen om de beste deal voor de klanten.

voor meer informatie contact op met

Sak Rans

Hotelseye.com We zien de beste deal

http://www.parishotelseye.com/
http://www.romehotelseye.com/

E-mail: hotelseye@hotelseye.com

No comments:

Post a Comment